Trasnoche

De Argentijnse bandoneonist Santiago Cimadevilla en violist Ebred Reijnen uit het Rotterdams Philharmonisch Orkest vormden onlangs, samen met drie internationale topmusici, het quintet TRASNOCHE. Met de bekende Amerikaanse pianist Mark Wyman, de Italiaanse tangobassist Virgilio Monti en Elliot Muusses op de elektrische gitaar, bestormen zij nu de Nederlandse en weldra ook de buitenlandse podia.

TRASNOCHE neemt een unieke plaats in door een repertoire te presenteren dat exclusief uit eigen composities en originele arrangementen van tango en Argentijnse folklore stukken bestaat. Dit vertaalt zich in een zeer persoonlijke klank die de unieke talenten van elk van de solisten ten gehore brengt.

Vijf gedreven musici staan aan de voet van een stormachtige carrière en voeren u graag mee met hun bezielde en emotionele spel en improvisaties.


Bandoneon :   Santiago Cimadevilla
Viool : Ebred Reijnen
Gitaar :  Elliot Muusses
Piano :  Mark Wyman
Contrabas :  Virgilio Monti

Unable to load the flash video http://www.youtube-nocookie.com/v/a9b4hZMOhiA?fs=1&rel=0&hd=1, you may need to install flash: http://get.adobe.com/flashplayer/www.TRASNOCHEtango.com

contact: info@santiagocimadevilla.com